Topics

no message

Joseph Machise <josephmachise@...>
 

Glenn your last message was blank.

Glenn / Lenny
 

No it wasn't.
I read my text below your reply.
You are having trouble reading messages for some reason.
In the last one you sent me saying it was blank, I saw my original text below that one too.
Are you sure your reading window is maximized?
Are you accidentally using the Jaws cursor?
Glenn

Sent: Sunday, August 04, 2019 8:38 PM
Subject: [jaws-users] no message

Glenn your last message was blank.

Joseph Machise <josephmachise@...>
 

no the program that you gave me is called Stascom And it is on and it is maximizing my window. 

----- Original Message -----
Sent: Sunday, August 04, 2019 9:49 PM
Subject: Re: [jaws-users] no message

No it wasn't.
I read my text below your reply.
You are having trouble reading messages for some reason.
In the last one you sent me saying it was blank, I saw my original text below that one too.
Are you sure your reading window is maximized?
Are you accidentally using the Jaws cursor?
Glenn

Sent: Sunday, August 04, 2019 8:38 PM
Subject: [jaws-users] no message

Glenn your last message was blank.

netbat66
 

it might be a server problem
there was no message below in the last message i got either.
it just said

netbat66
 

thats try this again.
i spelled out the punctuation it had this time.
even the reply i sent removed the punctuation i entered.
period dash comma dash period
thats all that was there with the first message i got.

-----Original Message-----
From: netbat66 via Groups.Io
Sent: Sunday, August 04, 2019 6:56 PM
To: jaws-users-list@groups.io
Subject: Re: [jaws-users] no message

it might be a server problem
there was no message below in the last message i got either.
it just said

Glenn / Lenny
 

Yes, but the text went out, because my original message was in his reply, telling me that there was no message.
Glenn

From: netbat66
Sent: Sunday, August 04, 2019 8:56 PM
Subject: Re: [jaws-users] no message

it might be a server problem
there was no message below in the last message i got either.
it just said
 



Marie
 

None of his messages are blank for me. I am able to read them with no issues.

-----Original Message-----
From: netbat66
Sent: Sunday, August 4, 2019 7:03 PM
To: jaws-users-list@groups.io
Subject: Re: [jaws-users] no message

thats try this again.
i spelled out the punctuation it had this time.
even the reply i sent removed the punctuation i entered.
period dash comma dash period
thats all that was there with the first message i got.



-----Original Message-----
From: netbat66 via Groups.Io
Sent: Sunday, August 04, 2019 6:56 PM
To: jaws-users-list@groups.io
Subject: Re: [jaws-users] no message

it might be a server problem
there was no message below in the last message i got either.
it just said