Date   
Seen these Auto ATU's By ronald keller · #40832 ·
[IC-7000] I have a 6 month old ic7k that was working fine up to about a month ago. Now I still get great rx but very poor tx especialy on 40 and 80 meters. Changed antennas, microphone, and grounding with no improvement. Also did a reset. Any ideas? By ronald keller · #37035 ·
[IC-7000] I have a 6 month old ic7k <snip> By ronald keller · #37026 ·
[IC-7000] I have a 6 month old ic7k that was working fine up to about a month ago. Now I still get great rx but very poor tx especialy on 40 and 80 meters. Changed antennas, microphone, and grounding with no improvement. Also did a reset. Any ideas? Just started happening one day out of the blue. By ronald keller · #37004 ·
[IC-7000] I have a 6 month old ic7k that was working fine up to about a month ago. Now I still get great rx but very poor tx especialy on 40 and 80 meters. Changed antennas, microphone, and grounding with no improvement. Also did a reset. Any ideas? Just started happening one day out of the blue. By ronald keller · #36999 ·
[IC-7000] I have a 6 month old ic7k that was working fine up to about a month ago. Now I still get great rx but very poor tx especialy on 40 and 80 meters. Changed antennas, microphone, and grounding with no improvement. Also did a reset. Any ideas? Just started happening one day out of the blue. By ronald keller · #36995 ·
Poor tx By ronald keller · #36994 ·
I have a 6 month old ic7k that was working fine up to about a month ago. Now I still get great rx but very poor tx especialy on 40 and 80 meters. Changed antennas, microphone, and grounding with no improvement. Also did a reset. Any ideas? Just started happening one day out of the blue. By ronald keller · #36992 ·
1 - 8 of 8