Possible bug in version 4.0.251


John Munton - G7SSE
 

Possible bug in version 4.0.251    (?)
DX spots are not clearing from the Tracking Window after set persistence time.
73
John - G7SSE

--
73, John - G7SSE


Fabio IZ8MBW
 

Hi John,
if you refer to the DX Spots persistence into the "Band Map" vertical window, I don't have this issue.
My setting is 30 minutes and after 30 minutes the DX Spot disappear.


73s
Fabio, IZ8MBW



On Monday, April 12, 2021, 01:55:18 AM GMT+2, John Munton - G7SSE <johng7sse@...> wrote:


Possible bug in version 4.0.251    (?)
DX spots are not clearing from the Tracking Window after set persistence time.
73
John - G7SSE

--
73, John - G7SSE


John Munton - G7SSE
 

No Fabio, the Band Maps are working fine here too.

I'm referring to the the Tracking Window (the actual world maps) with the four tabs; Greyline / Satellite /  DX Spots / IOTA Spots / View DX

73
John - G7SSE

------ Original Message ------
From: "Fabio IZ8MBW via groups.io" <iz8mbw@...>
Sent: 12/04/2021 07:09:29
Subject: Re: [hamlogger] Possible bug in version 4.0.251

Hi John,
if you refer to the DX Spots persistence into the "Band Map" vertical window, I don't have this issue.
My setting is 30 minutes and after 30 minutes the DX Spot disappear.


73s
Fabio, IZ8MBW



On Monday, April 12, 2021, 01:55:18 AM GMT+2, John Munton - G7SSE <johng7sse@...> wrote:


Possible bug in version 4.0.251    (?)
DX spots are not clearing from the Tracking Window after set persistence time.
73
John - G7SSE

--
73, John - G7SSE


--
73, John - G7SSE


Fabio IZ8MBW
 

OK yes.
Also to me the DX Spots into Tracking Window (DX Spots tab) doesn't disappear after "time out".

73s
Fabio, IZ8MBW



On Monday, April 12, 2021, 08:22:16 AM GMT+2, John Munton - G7SSE <johng7sse@...> wrote:


No Fabio, the Band Maps are working fine here too.

I'm referring to the the Tracking Window (the actual world maps) with the four tabs; Greyline / Satellite /  DX Spots / IOTA Spots / View DX

73
John - G7SSE

------ Original Message ------
From: "Fabio IZ8MBW via groups.io" <iz8mbw@...>
Sent: 12/04/2021 07:09:29
Subject: Re: [hamlogger] Possible bug in version 4.0.251

Hi John,
if you refer to the DX Spots persistence into the "Band Map" vertical window, I don't have this issue.
My setting is 30 minutes and after 30 minutes the DX Spot disappear.


73s
Fabio, IZ8MBW



On Monday, April 12, 2021, 01:55:18 AM GMT+2, John Munton - G7SSE <johng7sse@...> wrote:


Possible bug in version 4.0.251    (?)
DX spots are not clearing from the Tracking Window after set persistence time.
73
John - G7SSE

--
73, John - G7SSE


--
73, John - G7SSE


ja1nlx
 

John

I checked this with 5 minutes set and it works as expected.
What time you set ?  30 minutes ?

73 de aki
JA1NLX

------ Original message ------
From: "John Munton - G7SSE" <johng7sse@...>
To: "Logger32 Groups io" <hamlogger@groups.io>
Date: 2021/04/12 8:55:00
Subject [hamlogger] Possible bug in version 4.0.251

Possible bug in version 4.0.251    (?)
DX spots are not clearing from the Tracking Window after set persistence time.
73
John - G7SSE

--
73, John - G7SSE


John Munton - G7SSE
 

20 min's here aki.

Have just re-set to 5 min's, cleared the spots and let the map re-populate but the problem persists. Spots are not clearing.

Tested on two different systems.

John
G7SSE

------ Original Message ------
From: "ja1nlx" <ayoshida0205@...>
To: "hamlogger" <hamlogger@groups.io>
Sent: 12/04/2021 09:03:49
Subject: Re: [hamlogger] Possible bug in version 4.0.251

John

I checked this with 5 minutes set and it works as expected.
What time you set ?  30 minutes ?

73 de aki
JA1NLX

------ Original message ------
From: "John Munton - G7SSE" <johng7sse@...>
To: "Logger32 Groups io" <hamlogger@groups.io>
Date: 2021/04/12 8:55:00
Subject [hamlogger] Possible bug in version 4.0.251

Possible bug in version 4.0.251    (?)
DX spots are not clearing from the Tracking Window after set persistence time.
73
John - G7SSE

--
73, John - G7SSE


--
73, John - G7SSE


Fabio IZ8MBW
 

In my case is set to 30 minutes and after 34 minutes the Spot is till there.


73s
Fabio, IZ8MBW



On Monday, April 12, 2021, 10:18:46 AM GMT+2, John Munton - G7SSE <johng7sse@...> wrote:


20 min's here aki.

Have just re-set to 5 min's, cleared the spots and let the map re-populate but the problem persists. Spots are not clearing.

Tested on two different systems.

John
G7SSE

------ Original Message ------
From: "ja1nlx" <ayoshida0205@...>
To: "hamlogger" <hamlogger@groups.io>
Sent: 12/04/2021 09:03:49
Subject: Re: [hamlogger] Possible bug in version 4.0.251

John

I checked this with 5 minutes set and it works as expected.
What time you set ?  30 minutes ?

73 de aki
JA1NLX

------ Original message ------
From: "John Munton - G7SSE" <johng7sse@...>
To: "Logger32 Groups io" <hamlogger@groups.io>
Date: 2021/04/12 8:55:00
Subject [hamlogger] Possible bug in version 4.0.251

Possible bug in version 4.0.251    (?)
DX spots are not clearing from the Tracking Window after set persistence time.
73
John - G7SSE

--
73, John - G7SSE


--
73, John - G7SSE


ja1nlx
 

John

OK I confirmed this problem. I will forward your report to Beta test group for Bob to see....

73 de aki
JA1NLX

------ Original message ------
From: "John Munton - G7SSE" <johng7sse@...>
To: "Logger32 Groups io" <hamlogger@groups.io>
Date: 2021/04/12 17:18:34
Subject Re: [hamlogger] Possible bug in version 4.0.251

20 min's here aki.

Have just re-set to 5 min's, cleared the spots and let the map re-populate but the problem persists. Spots are not clearing.

Tested on two different systems.

John
G7SSE

------ Original Message ------
From: "ja1nlx" <ayoshida0205@...>
To: "hamlogger" <hamlogger@groups.io>
Sent: 12/04/2021 09:03:49
Subject: Re: [hamlogger] Possible bug in version 4.0.251

John

I checked this with 5 minutes set and it works as expected.
What time you set ?  30 minutes ?

73 de aki
JA1NLX

------ Original message ------
From: "John Munton - G7SSE" <johng7sse@...>
To: "Logger32 Groups io" <hamlogger@groups.io>
Date: 2021/04/12 8:55:00
Subject [hamlogger] Possible bug in version 4.0.251

Possible bug in version 4.0.251    (?)
DX spots are not clearing from the Tracking Window after set persistence time.
73
John - G7SSE

--
73, John - G7SSE


--
73, John - G7SSE


John Munton - G7SSE
 

Thanks aki

73
John
G7SSE

------ Original Message ------
From: "ja1nlx" <ayoshida0205@...>
To: "hamlogger" <hamlogger@groups.io>
Sent: 12/04/2021 09:26:13
Subject: Re: [hamlogger] Possible bug in version 4.0.251

John

OK I confirmed this problem. I will forward your report to Beta test group for Bob to see....

73 de aki
JA1NLX

------ Original message ------
From: "John Munton - G7SSE" <johng7sse@...>
To: "Logger32 Groups io" <hamlogger@groups.io>
Date: 2021/04/12 17:18:34
Subject Re: [hamlogger] Possible bug in version 4.0.251

20 min's here aki.

Have just re-set to 5 min's, cleared the spots and let the map re-populate but the problem persists. Spots are not clearing.

Tested on two different systems.

John
G7SSE

------ Original Message ------
From: "ja1nlx" <ayoshida0205@...>
To: "hamlogger" <hamlogger@groups.io>
Sent: 12/04/2021 09:03:49
Subject: Re: [hamlogger] Possible bug in version 4.0.251

John

I checked this with 5 minutes set and it works as expected.
What time you set ?  30 minutes ?

73 de aki
JA1NLX

------ Original message ------
From: "John Munton - G7SSE" <johng7sse@...>
To: "Logger32 Groups io" <hamlogger@groups.io>
Date: 2021/04/12 8:55:00
Subject [hamlogger] Possible bug in version 4.0.251

Possible bug in version 4.0.251    (?)
DX spots are not clearing from the Tracking Window after set persistence time.
73
John - G7SSE

--
73, John - G7SSE


--
73, John - G7SSE


--
73, John - G7SSE


Jan
 

Sorry guys

Mine are cleared after 5 minutes (which time I have set)
So I do not see this

73
Jan
PA4JJ


Op 12-4-2021 om 10:28 schreef John Munton - G7SSE:
Thanks aki

73
John
G7SSE

------ Original Message ------
From: "ja1nlx" <ayoshida0205@...>
To: "hamlogger" <hamlogger@groups.io>
Sent: 12/04/2021 09:26:13
Subject: Re: [hamlogger] Possible bug in version 4.0.251

John

OK I confirmed this problem. I will forward your report to Beta test group for Bob to see....

73 de aki
JA1NLX

------ Original message ------
From: "John Munton - G7SSE" <johng7sse@...>
To: "Logger32 Groups io" <hamlogger@groups.io>
Date: 2021/04/12 17:18:34
Subject Re: [hamlogger] Possible bug in version 4.0.251

20 min's here aki.

Have just re-set to 5 min's, cleared the spots and let the map re-populate but the problem persists. Spots are not clearing.

Tested on two different systems.

John
G7SSE

------ Original Message ------
From: "ja1nlx" <ayoshida0205@...>
To: "hamlogger" <hamlogger@groups.io>
Sent: 12/04/2021 09:03:49
Subject: Re: [hamlogger] Possible bug in version 4.0.251

John

I checked this with 5 minutes set and it works as expected.
What time you set ?  30 minutes ?

73 de aki
JA1NLX

------ Original message ------
From: "John Munton - G7SSE" <johng7sse@...>
To: "Logger32 Groups io" <hamlogger@groups.io>
Date: 2021/04/12 8:55:00
Subject [hamlogger] Possible bug in version 4.0.251

Possible bug in version 4.0.251    (?)
DX spots are not clearing from the Tracking Window after set persistence time.
73
John - G7SSE

--
73, John - G7SSE

--
73, John - G7SSE

--
73, John - G7SSE

-- 
____________________________________________________
my dxspider clusters running on a raspberry pi zero:  
pa4jj-2 83.162.186.242 port 7300
pa4jj-3 83.162.186.242 port 7388


Jan
 

Please forget this

I now see spots older than 5 minutes some are 8 minutes old

Don't know what happened the first time whe they dissapaered.

BUT NOW I SEE IT ALSO

73
Jan
PA4JJ

Op 12-4-2021 om 10:34 schreef Jan:
Sorry guys

Mine are cleared after 5 minutes (which time I have set)
So I do not see this

73
Jan
PA4JJ


Op 12-4-2021 om 10:28 schreef John Munton - G7SSE:
Thanks aki

73
John
G7SSE

------ Original Message ------
From: "ja1nlx" <ayoshida0205@...>
To: "hamlogger" <hamlogger@groups.io>
Sent: 12/04/2021 09:26:13
Subject: Re: [hamlogger] Possible bug in version 4.0.251

John

OK I confirmed this problem. I will forward your report to Beta test group for Bob to see....

73 de aki
JA1NLX

------ Original message ------
From: "John Munton - G7SSE" <johng7sse@...>
To: "Logger32 Groups io" <hamlogger@groups.io>
Date: 2021/04/12 17:18:34
Subject Re: [hamlogger] Possible bug in version 4.0.251

20 min's here aki.

Have just re-set to 5 min's, cleared the spots and let the map re-populate but the problem persists. Spots are not clearing.

Tested on two different systems.

John
G7SSE

------ Original Message ------
From: "ja1nlx" <ayoshida0205@...>
To: "hamlogger" <hamlogger@groups.io>
Sent: 12/04/2021 09:03:49
Subject: Re: [hamlogger] Possible bug in version 4.0.251

John

I checked this with 5 minutes set and it works as expected.
What time you set ?  30 minutes ?

73 de aki
JA1NLX

------ Original message ------
From: "John Munton - G7SSE" <johng7sse@...>
To: "Logger32 Groups io" <hamlogger@groups.io>
Date: 2021/04/12 8:55:00
Subject [hamlogger] Possible bug in version 4.0.251

Possible bug in version 4.0.251    (?)
DX spots are not clearing from the Tracking Window after set persistence time.
73
John - G7SSE

--
73, John - G7SSE

--
73, John - G7SSE

--
73, John - G7SSE

-- 
____________________________________________________
my dxspider clusters running on a raspberry pi zero:  
pa4jj-2 83.162.186.242 port 7300
pa4jj-3 83.162.186.242 port 7388

-- 
____________________________________________________
my dxspider clusters running on a raspberry pi zero:  
pa4jj-2 83.162.186.242 port 7300
pa4jj-3 83.162.186.242 port 7388


Jan
 

However
When I risize the window the older spots are cleared



Op 12-4-2021 om 10:38 schreef Jan:
Please forget this

I now see spots older than 5 minutes some are 8 minutes old

Don't know what happened the first time whe they dissapaered.

BUT NOW I SEE IT ALSO

73
Jan
PA4JJ

Op 12-4-2021 om 10:34 schreef Jan:
Sorry guys

Mine are cleared after 5 minutes (which time I have set)
So I do not see this

73
Jan
PA4JJ


Op 12-4-2021 om 10:28 schreef John Munton - G7SSE:
Thanks aki

73
John
G7SSE

------ Original Message ------
From: "ja1nlx" <ayoshida0205@...>
To: "hamlogger" <hamlogger@groups.io>
Sent: 12/04/2021 09:26:13
Subject: Re: [hamlogger] Possible bug in version 4.0.251

John

OK I confirmed this problem. I will forward your report to Beta test group for Bob to see....

73 de aki
JA1NLX

------ Original message ------
From: "John Munton - G7SSE" <johng7sse@...>
To: "Logger32 Groups io" <hamlogger@groups.io>
Date: 2021/04/12 17:18:34
Subject Re: [hamlogger] Possible bug in version 4.0.251

20 min's here aki.

Have just re-set to 5 min's, cleared the spots and let the map re-populate but the problem persists. Spots are not clearing.

Tested on two different systems.

John
G7SSE

------ Original Message ------
From: "ja1nlx" <ayoshida0205@...>
To: "hamlogger" <hamlogger@groups.io>
Sent: 12/04/2021 09:03:49
Subject: Re: [hamlogger] Possible bug in version 4.0.251

John

I checked this with 5 minutes set and it works as expected.
What time you set ?  30 minutes ?

73 de aki
JA1NLX

------ Original message ------
From: "John Munton - G7SSE" <johng7sse@...>
To: "Logger32 Groups io" <hamlogger@groups.io>
Date: 2021/04/12 8:55:00
Subject [hamlogger] Possible bug in version 4.0.251

Possible bug in version 4.0.251    (?)
DX spots are not clearing from the Tracking Window after set persistence time.
73
John - G7SSE

--
73, John - G7SSE

--
73, John - G7SSE

--
73, John - G7SSE

-- 
____________________________________________________
my dxspider clusters running on a raspberry pi zero:  
pa4jj-2 83.162.186.242 port 7300
pa4jj-3 83.162.186.242 port 7388

-- 
____________________________________________________
my dxspider clusters running on a raspberry pi zero:  
pa4jj-2 83.162.186.242 port 7300
pa4jj-3 83.162.186.242 port 7388

-- 
____________________________________________________
my dxspider clusters running on a raspberry pi zero:  
pa4jj-2 83.162.186.242 port 7300
pa4jj-3 83.162.186.242 port 7388


John Munton - G7SSE
 

Fixed in version .252

Thanks aki  (and to you Bob)

73
John - G7SSE

------ Original Message ------
From: "ja1nlx" <ayoshida0205@...>
To: "hamlogger" <hamlogger@groups.io>
Sent: 12/04/2021 09:26:13
Subject: Re: [hamlogger] Possible bug in version 4.0.251

John

OK I confirmed this problem. I will forward your report to Beta test group for Bob to see....

73 de aki
JA1NLX

------ Original message ------
From: "John Munton - G7SSE" <johng7sse@...>
To: "Logger32 Groups io" <hamlogger@groups.io>
Date: 2021/04/12 17:18:34
Subject Re: [hamlogger] Possible bug in version 4.0.251

20 min's here aki.

Have just re-set to 5 min's, cleared the spots and let the map re-populate but the problem persists. Spots are not clearing.

Tested on two different systems.

John
G7SSE

------ Original Message ------
From: "ja1nlx" <ayoshida0205@...>
To: "hamlogger" <hamlogger@groups.io>
Sent: 12/04/2021 09:03:49
Subject: Re: [hamlogger] Possible bug in version 4.0.251

John

I checked this with 5 minutes set and it works as expected.
What time you set ?  30 minutes ?

73 de aki
JA1NLX

------ Original message ------
From: "John Munton - G7SSE" <johng7sse@...>
To: "Logger32 Groups io" <hamlogger@groups.io>
Date: 2021/04/12 8:55:00
Subject [hamlogger] Possible bug in version 4.0.251

Possible bug in version 4.0.251    (?)
DX spots are not clearing from the Tracking Window after set persistence time.
73
John - G7SSE

--
73, John - G7SSE


--
73, John - G7SSE


--
73, John - G7SSE


ja1nlx
 

😄

73 de aki
JA1NLX

------ Original message ------
From: "John Munton - G7SSE" <johng7sse@...>
To: "Logger32 Groups io" <hamlogger@groups.io>
Date: 2021/04/16 18:55:18
Subject Re: [hamlogger] Possible bug in version 4.0.251

Fixed in version .252

Thanks aki  (and to you Bob)

73
John - G7SSE

------ Original Message ------
From: "ja1nlx" <ayoshida0205@...>
To: "hamlogger" <hamlogger@groups.io>
Sent: 12/04/2021 09:26:13
Subject: Re: [hamlogger] Possible bug in version 4.0.251

John

OK I confirmed this problem. I will forward your report to Beta test group for Bob to see....

73 de aki
JA1NLX

------ Original message ------
From: "John Munton - G7SSE" <johng7sse@...>
To: "Logger32 Groups io" <hamlogger@groups.io>
Date: 2021/04/12 17:18:34
Subject Re: [hamlogger] Possible bug in version 4.0.251

20 min's here aki.

Have just re-set to 5 min's, cleared the spots and let the map re-populate but the problem persists. Spots are not clearing.

Tested on two different systems.

John
G7SSE

------ Original Message ------
From: "ja1nlx" <ayoshida0205@...>
To: "hamlogger" <hamlogger@groups.io>
Sent: 12/04/2021 09:03:49
Subject: Re: [hamlogger] Possible bug in version 4.0.251

John

I checked this with 5 minutes set and it works as expected.
What time you set ?  30 minutes ?

73 de aki
JA1NLX

------ Original message ------
From: "John Munton - G7SSE" <johng7sse@...>
To: "Logger32 Groups io" <hamlogger@groups.io>
Date: 2021/04/12 8:55:00
Subject [hamlogger] Possible bug in version 4.0.251

Possible bug in version 4.0.251    (?)
DX spots are not clearing from the Tracking Window after set persistence time.
73
John - G7SSE

--
73, John - G7SSE


--
73, John - G7SSE


--
73, John - G7SSE