L32 V4, K3 and Win4K3


John Scott, VE1JS
 

Is anyone else using a  K3 with Win4K3 and Logger32 Version 4 (latest)?

I have trouble with the sharing of com ports used by Win4K3; they are from com-0-com as recommended.  I see the L32 uses a different set of shared ports.

Is tis an L32 problem a Windows problem or a problem with the different com ports? I can't tell.  Everything worked with L32 Version 3.

Every time try to setup using the com-0-com ports and Win4K3 I get an error saying "invalid com port"

Any help much appreciated.

John, VE1JS


Richard White
 

John, I'm running my K3 (with USB upgrade) with Win4K3 and didn't need to change anything when I went to L32 v4.
Richard GI4DOH


John Scott, VE1JS
 

I do not have the USB upgrade. I still use a USB com port.


John Scott, VE1JS
 

Fixed it!

Stupid mistake on my part!

Live and learn.

John VE1JS


NICK K. PLUMIDAKIS
 

Αγαπούλα μου επειδή δουλεύω με  hot-spot το κινητό και άλλοτε έχω ιντερνέτ και άλλοτε όχι , είπα πριν ότι είναι οκ όλα.

Το μόνο που δεν πρόλαβα είναι την επικαιροποίηση των στοιχείων σου στην σελίδα του κτηματολογίου.

Αν θες κάνε το .

Αν δεν προλαβαίνεις θα το κάνω εγώ μόλις στρώσει το γαμημένο ιντερνέτ.

ΧΧΧΧΧΧΧΧΧ

 

 

 

From: hamlogger@groups.io <hamlogger@groups.io> On Behalf Of John Scott, VE1JS
Sent: Tuesday, 16 February, 2021 1:37 PM
To: hamlogger@groups.io
Subject: Re: [hamlogger] L32 V4, K3 and Win4K3

 

Fixed it!

Stupid mistake on my part!

Live and learn.

John VE1JS


NICK K. PLUMIDAKIS
 

I am Sorry  “big fingers”.

73

DE

Nick

SV1VS

 

 

From: hamlogger@groups.io <hamlogger@groups.io> On Behalf Of John Scott, VE1JS
Sent: Tuesday, 16 February, 2021 1:37 PM
To: hamlogger@groups.io
Subject: Re: [hamlogger] L32 V4, K3 and Win4K3

 

Fixed it!

Stupid mistake on my part!

Live and learn.

John VE1JS