Topics

email alert stop working

ANGEL WP4G
 

 Any one with gmail account still having alerts?? 

Bob
 

I have sent eMail to gmail asking ¿qué pasa? but do not expect any meaningful/constructive/helpful reply. Seventythree(s).

On February 6, 2020 at 6:02 PM ANGEL WP4G <wp4g@...> wrote:

I have gmail... 
do have an arrl.net but is forward  email maybe work or time to try a different one... 

 

ANGEL WP4G
 

I have gmail... 
do have an arrl.net but is forward  email maybe work or time to try a different one... 

Bob
 

Just to check, I configured my local SMTP service, and it works as expected. SeventyThree(s)


On February 5, 2020 at 7:20 PM Peter Wollenberg <peterwollenberg@...> wrote:

Same here
Peter
VA3DXA

On Wed, Feb 5, 2020, 7:12 PM ANGEL WP4G, < wp4g@...> wrote:
 My email alerts stop working a few days ago , nothing changed on my account that I know. Error in setup window shows:

06 Feb 20 00:07  Error:  80040211.  Elapsed time 579ms

What is going on? 

73' Angel WP4G

 

 


 

Jim Altman
 

It’s an smtp server error, something went wrong talking to the smtp server, perhaps your server changed its requirements.

 

 

 

Jim Altman

jaltman636@...

 

From: hamlogger@groups.io <hamlogger@groups.io> On Behalf Of Bob
Sent: Wednesday, February 5, 2020 7:42 PM
To: hamlogger@groups.io
Subject: Re: [hamlogger] email alert stop working

 

... maybe you are both using the same SMTP service? SeventyThree(s).

On February 5, 2020 at 7:20 PM Peter Wollenberg <peterwollenberg@...> wrote:

Same here

Peter

VA3DXA

 

On Wed, Feb 5, 2020, 7:12 PM ANGEL WP4G, < wp4g@...> wrote:

 My email alerts stop working a few days ago , nothing changed on my account that I know. Error in setup window shows:

06 Feb 20 00:07  Error:  80040211.  Elapsed time 579ms

What is going on? 

73' Angel WP4G

 

 


 

Bob
 

... maybe you are both using the same SMTP service? SeventyThree(s).

On February 5, 2020 at 7:20 PM Peter Wollenberg <peterwollenberg@...> wrote:

Same here
Peter
VA3DXA

On Wed, Feb 5, 2020, 7:12 PM ANGEL WP4G, < wp4g@...> wrote:
 My email alerts stop working a few days ago , nothing changed on my account that I know. Error in setup window shows:

06 Feb 20 00:07  Error:  80040211.  Elapsed time 579ms

What is going on? 

73' Angel WP4G

 

 


 

Bob
 


The error 80040211 is not a Logger32 error, it is from your SMTP service (where you are sending the emails to). What it means, or what is wrong, I have no idea. SeventyThree(s).

On February 5, 2020 at 7:12 PM ANGEL WP4G <wp4g@...> wrote:
 My email alerts stop working a few days ago , nothing changed on my account that I know. Error in setup window shows:

06 Feb 20 00:07  Error:  80040211.  Elapsed time 579ms

What is going on? 

73' Angel WP4G

 

Peter Wollenberg
 

Same here
Peter
VA3DXA

On Wed, Feb 5, 2020, 7:12 PM ANGEL WP4G, <wp4g@...> wrote:
 My email alerts stop working a few days ago , nothing changed on my account that I know. Error in setup window shows:

06 Feb 20 00:07  Error:  80040211.  Elapsed time 579ms

What is going on? 

73' Angel WP4G

ANGEL WP4G
 

 My email alerts stop working a few days ago , nothing changed on my account that I know. Error in setup window shows:

06 Feb 20 00:07  Error:  80040211.  Elapsed time 579ms

What is going on? 

73' Angel WP4G