Topics

Updates to Github #github


espeak-ng@groups.io Integration <espeak-ng@...>
 

[espeak-ng:master] New Comment on Issue #378 espeak_Cancel() not working on a 64-bit system running Windows
By limitbit:

Hi, i compile source with async and pcaudiolib at debian 10 arm64 and debian 10 x64, x64 works great but arm64 has a few issue. when i call "espeak_cancel()" on another thread it waits to complete speech. And also **SynthCallback returns all events at the begining of speech** same code works on x64 as expected but not works in Arm64. What am I doing wrong or whats happening ?


[espeak-ng:master] New Comment on Issue #378 espeak_Cancel() not working on a 64-bit system running Windows
By limitbit:

Hi, i compile source with async and pcaudiolib at debian 10 arm64 and debian 10 x64, x64 works great but arm64 has a few issue. when i call "espeak_cancel()" on another thread it waits to complete speech. And also **SynthCallback returns all events at the begining of speech** same code works on x64 as expected but not works in Arm64. What am I doing wrong or whats happening ? Thank you.


[espeak-ng:master] New Comment on Issue #378 espeak_Cancel() not working on a 64-bit system running Windows
By limitbit:

Hi, i compile source (1.51) with async and pcaudiolib at debian 10 arm64 and debian 10 x64, x64 works great but arm64 has a few issue. when i call "espeak_cancel()" on another thread it waits to complete speech. And also **SynthCallback returns all events at the begining of speech** same code works on x64 as expected but not works in Arm64. What am I doing wrong or whats happening ? Thank you.

Edit: Also debian 1.49.2 packages has same issue.


[espeak-ng:master] New Comment on Issue #378 espeak_Cancel() not working on a 64-bit system running Windows
By limitbit:

Hi, i compile source (1.51) with async and pcaudiolib at debian 10 arm64 and debian 10 x64, x64 works great but arm64 has a few issue. when i call "espeak_cancel()" on another thread it waits to complete speech. And also **SynthCallback returns all events at the begining of speech** same code works on x64 as expected but not works in Arm64. What am I doing wrong or whats happening ? Thank you.

Edit: Also debian 1.49.2 packages has same issue.