#mumble

Relevance · Date   
Mumble Server not receiving audio from any device. Sending but not receiving 2 messages By Mac Jedi ·
RigPi2, SignaLink and audio settings By Roger London ·
TX AUDIO (ICOM 746) IS VERY LITE By Robin Scott Peterson ·
Cant connect to MUMBLE By Robin Scott Peterson ·
TS2000 Success! 7 messages By Dave Jordan ·
Mumble, last release compiled from source 9 messages By Perry Ogletree ·
Mumble can Co-exist with FLDigi & TS2000 3 messages By Don Melcher ·
7300 RX Audio OK, NO TX 4 messages By Fernando . ·
RigPi reboot, Murmur waiting for 'enter' to launch 6 messages By Don ·
RigPi allows mumble users to connect but no longer hears user audio #audio #rss #mumble #ft-991a #rigpi. All devices connected to the rigpi mumble server can hear audio streaming from the connected Uaesu 991a but the rigpi mumble server can no longer hear audio being sent from any device. The show connected in the rigpi mumble server window but do not show any activity when sending from any device. 2 messages By Howard Nurse, W6HN ·
RigPi allows mumble users to connect but no longer hears user audio 2 messages By Howard Nurse, W6HN ·
Remote mumble audio 5 messages By sensei118@... ·
Can't figure out how to set up Mumble on LAN PC (using FT-991a with RigPi) 9 messages By Perry Ogletree ·
certicate autherisation By zl2ba@... ·
#icom #mumble #audio 3 messages By Andy ·
#mumble 16 messages By Andy ·
Icom 756 Pro III No Transmit ...... receiving GREAT 4 messages By Robin Scott Peterson ·
Mumble use ? 4 messages By Howard Nurse, W6HN ·
Much need Help 2 messages By Harold Rosee ·
#mumble 18 messages By Howard Nurse, W6HN ·
1 - 20 of 27