#audio

Relevance · Date   
Mumble Server not receiving audio from any device. Sending but not receiving 2 messages By Mac Jedi ·
RigPi2, SignaLink and audio settings By Roger London ·
TX AUDIO (ICOM 746) IS VERY LITE By Robin Scott Peterson ·
TS-2000 rear DIN issue 7 messages By fminton283 · Edited
Instructions for Connecting IC-7300 audio. RigPi V2 2 messages By Glenn VE9GJ ·
FT-950 TX Audio via rear mini DIN plug 3 messages By Eddie Davis ·
FT-991A - One Way Audio 34 messages By Eric Clanton ·
Same questions about Audio and RigPi 19 messages By Peter Bruins ·
Radio very loud when i use headset mic 12 messages By Rod Mollise ·
Mumble can Co-exist with FLDigi & TS2000 3 messages By Don Melcher ·
Yaesu 450D to RIGPI- TX audio out to Mic input audio FIX 5 messages By Jim Yuen ·
Very basic question about the RigPi web client 3 messages By Lester Hightower ·
RigPi allows mumble users to connect but no longer hears user audio #audio #rss #mumble #ft-991a #rigpi. All devices connected to the rigpi mumble server can hear audio streaming from the connected Uaesu 991a but the rigpi mumble server can no longer hear audio being sent from any device. The show connected in the rigpi mumble server window but do not show any activity when sending from any device. 2 messages By Howard Nurse, W6HN ·
RigPi allows mumble users to connect but no longer hears user audio 2 messages By Howard Nurse, W6HN ·
receiver audio controls. 3 messages By sensei118@... ·
Remote mumble audio 5 messages By sensei118@... ·
Online/PDF Manual Needs an Update - audio configuration 2 messages By Howard Nurse, W6HN ·
RigPi Audio Driver "autoinjector" Not Appearing in Pi or Mumble setup - 2nd RigPi to show this.. 3 messages By Blaine Kubesh ·
RigPi #audio troubleshooting help 5 messages By Blaine Kubesh ·
Static audio over the remote sounds like motorboat? 2 messages By Howard Nurse, W6HN ·
1 - 20 of 26