Re: No help? Wireless D-LINK DWA-131


woodhor <tambeaud@...>
 

Hello Danny
No I have not contacted D-Link support. The information that came with the adapter only had information on how to setup with Window or Apple, I figure if they had a fix for Linux, it would have been included in their literature. I also have installed wicd but do not know how to proceed. Nothing happens when I plug it into a USB port other than it flashing on and off! I know that the Pi knows it there because when I run lsusb, the system sees it. Good luck and let me know if you have any success.
Don
VE3HOL

--- In Raspberry_Pi_4-Ham_RADIO@yahoogroups.com, danny garvin <grailknight_2@...> wrote:

I'm working on the same issue have you contacted D-Link support yet? I installed wicd which is a network manager but it still won't connect I have a few more things to try but if that dosen't work I will be contacting there support center.
Danny
   WB9RIM


________________________________
From: woodhor <tambeaud@...>
To: Raspberry_Pi_4-Ham_RADIO@yahoogroups.com
Sent: Sunday, September 9, 2012 1:52 PM
Subject: [Raspberry_Pi_4-Ham_RADIO] Re: No help? Wireless D-LINK DWA-131



 



--- In mailto:Raspberry_Pi_4-Ham_RADIO%40yahoogroups.com, "John D. Hays" <john@> wrote:

http://elinux.org/RPi_VerifiedPeripherals

------------------------------
John D. Hays
K7VE
PO Box 1223, Edmonds, WA 98020-1223
<http://k7ve.org/blog> <http://twitter.com/#!/john_hays>
<http://www.facebook.com/john.d.hays>



On Thu, Sep 6, 2012 at 10:35 AM, Donald <tambeaud@>wrote:

**


Still trying to get my D-LINK DWA-131 to work with my rasp pi?
Has anyone got one working?
Don
VE3HOL
I know that the DWA-131 is shown as compatible in at the following site.
http://elinux.org/RPi_VerifiedPeripherals
but I do not know how to proceed with getting it to work with my PI!

Don
VE3HOL

Join RaspberryPi-4-HamRadio@groups.io to automatically receive all group messages.