Date   

Re: Elad S2

Keith McGinnis
 

I should add that the down converter was needed with the Perseus....

Keith

On 1/15/2017 10:23 PM, Keith longwave@comcast.net [elad_sdr_en] wrote:
I was an early adoptee of the S-2 and have enjoyed every minute I've
dx'd with it. Will probably buy another one. I've owned the Perseus
and while it was a great unit the S-2 is the equal too if not better
plus half the price (even cheaper if your an FM dxer as you needed a
down converter). Franco is great and I can't wait to see what's next
in line from ELAD!!

Keith McGinnis
Hingham MA

On 1/15/2017 10:13 PM, physics1@sbcglobal.net [elad_sdr_en] wrote:
No problems here. I use an fdm-s2 connected to the rf out of an ftdx3000. I have frequency control, mute, auto band switching, dx calls right on the waterfall, and transmitting through the ftdx3k. I couldn't be happier. It is quite sensitive and seems immune to large signal pumping. There are lots of sdrs that cost more. I am sure you get what you pay for in this game. The s2 is no exception and is definitely superior to the 8 bit and 12 bit cheaper sdrs. I won't attempt to compare to what you already have, but you can research the differences. As for problems, i don't know what you are referring to. I use a win10, i7 computer with tons of horsepower. It runs between 4 and 12%, but some of this is n1mm+ and vspe and omnirig. Believe me, this is a winning setup.
Carl K0YCR


Re: Elad S2

Keith McGinnis
 

I was an early adoptee of the S-2 and have enjoyed every minute I've dx'd with it. Will probably buy another one. I've owned the Perseus and while it was a great unit the S-2 is the equal too if not better plus half the price (even cheaper if your an FM dxer as you needed a down converter). Franco is great and I can't wait to see what's next in line from ELAD!!

Keith McGinnis
Hingham MA

On 1/15/2017 10:13 PM, physics1@sbcglobal.net [elad_sdr_en] wrote:
No problems here. I use an fdm-s2 connected to the rf out of an ftdx3000. I have frequency control, mute, auto band switching, dx calls right on the waterfall, and transmitting through the ftdx3k. I couldn't be happier. It is quite sensitive and seems immune to large signal pumping. There are lots of sdrs that cost more. I am sure you get what you pay for in this game. The s2 is no exception and is definitely superior to the 8 bit and 12 bit cheaper sdrs. I won't attempt to compare to what you already have, but you can research the differences. As for problems, i don't know what you are referring to. I use a win10, i7 computer with tons of horsepower. It runs between 4 and 12%, but some of this is n1mm+ and vspe and omnirig. Believe me, this is a winning setup.
Carl K0YCR


Re: Elad S2

carl watterson
 

No problems here. I use an fdm-s2 connected to the rf out of an ftdx3000. I have frequency control, mute, auto band switching, dx calls right on the waterfall, and transmitting through the ftdx3k. I couldn't be happier. It is quite sensitive and seems immune to large signal pumping. There are lots of sdrs that cost more. I am sure you get what you pay for in this game. The s2 is no exception and is definitely superior to the 8 bit and 12 bit cheaper sdrs. I won't attempt to compare to what you already have, but you can research the differences. As for problems, i don't know what you are referring to. I use a win10, i7 computer with tons of horsepower. It runs between 4 and 12%, but some of this is n1mm+ and vspe and omnirig. Believe me, this is a winning setup.
Carl K0YCR


Re: Elad S2

"RAF Wireless®
 

I own 4, 2x S1s & 2x S2s...
I have dealt with Franco on software issues, which were fixed in a couple weeks, not months or years [like thePerseus]
I have dealt with the US office for parts, who were very, very cordial...

Remember, people only post reviews or to groups with problems. No different than reading Amazon reviews...

This group itself has become a great resource & a brotherhood, not just a mere list...

The Elad S2 [even the S1] is a fantastic device that is compatible with multiple software packages.

After 4 years, I look back on buying my first Elad & wonder why I didn't sell my Perseus sooner 

Rafman
K4RAF

On Sun, Jan 15, 2017 at 9:26 PM, elad_user@... [elad_sdr_en] <elad_sdr_en@...> wrote:
 

Rich, I really enjoy mine and I wouldn't hesitate to buy another.



Re: Elad S2

e u
 

Rich, I really enjoy mine and I wouldn't hesitate to buy another.


Elad S2

Richard <radioman@...>
 

I’ve been thinking of getting an S2, on the Yahoo group I seem to see nothing but problems.

Should I just stick to my Winradio and Bonito for non knob radios ?

 

                         Thanks, Rich KC8HMJ

 


(No subject)

Darwin Lambeth
 

[RESOLVED]

Apparently my computers USB bus or something has flaked out. I installed everything on a different computer and I'm not having the issue now. 

Thanks for everyone input, 73.

Darwin
K5RWD


On Sunday, January 15, 2017 1:45 PM, "Neil neil@... [elad_sdr_en]" wrote:


 
Does SW2 run OK in standalone mode?  How about with just the CAT usb, or any other combinations? What if you start Chrome with no extensions?
Anything showing in the Windows event viewer logs for system or application or security? How about any errors or event reported by the anti-malware program on the machine?
Any Elad devices marked with errors in Device Manager?  How about uninstalling the device driver and reconnecting the radio, then turning on and reinstalling?
Trying it on a second machine would certainly be the next step.
Nei G4DBN


On 15/01/2017 18:27, Darwin Lambeth darwinlambeth@... [elad_sdr_en] wrote:
 
Thanks for the suggestions. I tried all of the above and I'm still not having luck here. I even removed my PC from the domain and deleted all my local user profiles and started over. Even under different local user accounts, it's happening. This seems to indicate either the Elad FDM-DUO is having issues, or the computer itself has problems. What is really odd is that SW2 will run okay but as soon as I open Google Chrome SW2 immediately locks up. I run a pretty safe ship here, pretty sure it's not malware or anything like that. I guess I'm going to have to setup another PC and try .

Thanks for all of your help,
K5RWD



On Sunday, January 15, 2017 7:49 AM, "'Bill Nollman' billct97@... [elad_sdr_en]" wrote:


 
Just delete the folder (or rename it) and restart SW2. No reinstall needed although all settings will go back to default.
 
From: elad_sdr_en@... [mailto:elad_sdr_en@...]
Sent: Sunday, January 15, 2017 8:37 AM
To: elad_sdr_en@...
Subject: Re: [elad_sdr_en]
 
 
No, I have not tried that. I will uninstall SW2 and try that then reinstall.
 
On Sunday, January 15, 2017 7:35 AM, "'Bill Nollman' billct97@... [elad_sdr_en]" <elad_sdr_en@...> wrote:
 
 
Did you delete/rename the ELAD folder in your user directory, such as: C:\Users\billn\Documents\ELAD
Bill
 
From: elad_sdr_en@... [mailto:elad_sdr_en@...]
Sent: Sunday, January 15, 2017 8:25 AM
To: elad_sdr_en@...
Subject: Re: [elad_sdr_en]
 
 
I have tried everything I can think of, but I cannot run SW2 software at all ! anymore. Here is a list of things I've tried.

-Remove any recent updates (Only Office updates have been installed recently)
-Remove/Reinstall USB drivers
-Remove any USB port related software 
-Removed old SW2 and installed new Beta version
-Updated all drivers on the PC

I don't have any trouble with any of my other USB devices on this system, including my Digidesign 002 DAW. It only seems to be that Elad seems to be the one having a problem. 

I suppose my next step would be to try a new PC. What a pain!
 
On Saturday, January 14, 2017 7:44 PM, "Darwin Lambeth darwinlambeth@... [elad_sdr_en]" <elad_sdr_en@...> wrote:
 
 
I have been using SW2 with FDM-DUO for months and all of a sudden I cannot run the software without it freezing up. When it locks up the computer beeps like you unplugged/plugged a USB device in or out. It's constantly doing that.
 
Any ideas?

Regards,
K5RWD
 
 






Avast logo
This email has been checked for viruses by Avast antivirus software.
www.avast.com




Re: Windows 10 update

Neil Smith G4DBN
 

On 15/01/2017 20:31, k0ftc@... [elad_sdr_en] wrote:
 

... That took the radio out of the equation and I was still getting the unhandled exception error.  I ended up removing the new Beta and reinstalling the 1.47 Beta.  Now the software is happy, and it is controlling the radio just fine.  I know others have success with Beta 1.5 and Windows 10, but reverting back to the previous version seemed to handle the problem....


Glad to help, even if totally by accident.  If you do upgrade to a more recent version, save that ELAD\FDM_SW2 directory in case you need to restore!  My problems were fixed 100% by creating and saving profiles.  Not wishing to teach the developers how to code (I've only been coding since 1972, what do I know?) but it might help a lot if the unhandled exceptions were caught and the actual issue reported to the user and logged to an error file, rather than just a generic unhandled exception error like "too small or large for a uint_32".

Might make faultfinding a whole lot easier.  Another option might be to write an XML parser for the ini files and do bounds-checking to identify any variables that are out of range.  That would need access to the variable schema and ranges though.  A difftool would be a lot simpler, but it would need to be able to handle proper XML tree parsing.

Neil G4DBN




Avast logo

This email has been checked for viruses by Avast antivirus software.
www.avast.com



Re: Windows 10 update

k0ftc@...
 

So, Neil gave a great suggestion to another person about problem solving by removing cables and trying stand alone.   After unloading and loading and starting over, his suggestions to disconnect the USBs gave me enough of a knock on the head to try starting SW2 without the radio in offline mode.  That took the radio out of the equation and I was still getting the unhandled exception error.  I ended up removing the new Beta and reinstalling the 1.47 Beta.  Now the software is happy, and it is controlling the radio just fine.  I know others have success with Beta 1.5 and Windows 10, but reverting back to the previous version seemed to handle the problem.  Thanks Neil!  73, John K0FTC


(No subject)

Neil Smith G4DBN
 

Does SW2 run OK in standalone mode?  How about with just the CAT usb, or any other combinations? What if you start Chrome with no extensions?

Anything showing in the Windows event viewer logs for system or application or security? How about any errors or event reported by the anti-malware program on the machine?

Any Elad devices marked with errors in Device Manager?  How about uninstalling the device driver and reconnecting the radio, then turning on and reinstalling?

Trying it on a second machine would certainly be the next step.

Nei G4DBN



On 15/01/2017 18:27, Darwin Lambeth darwinlambeth@... [elad_sdr_en] wrote:
 
Thanks for the suggestions. I tried all of the above and I'm still not having luck here. I even removed my PC from the domain and deleted all my local user profiles and started over. Even under different local user accounts, it's happening. This seems to indicate either the Elad FDM-DUO is having issues, or the computer itself has problems. What is really odd is that SW2 will run okay but as soon as I open Google Chrome SW2 immediately locks up. I run a pretty safe ship here, pretty sure it's not malware or anything like that. I guess I'm going to have to setup another PC and try .

Thanks for all of your help,
K5RWD



On Sunday, January 15, 2017 7:49 AM, "'Bill Nollman' billct97@... [elad_sdr_en]" wrote:


 
Just delete the folder (or rename it) and restart SW2. No reinstall needed although all settings will go back to default.
 
From: elad_sdr_en@... [mailto:elad_sdr_en@...]
Sent: Sunday, January 15, 2017 8:37 AM
To: elad_sdr_en@...
Subject: Re: [elad_sdr_en]
 
 
No, I have not tried that. I will uninstall SW2 and try that then reinstall.
 
On Sunday, January 15, 2017 7:35 AM, "'Bill Nollman' billct97@... [elad_sdr_en]" <elad_sdr_en@...> wrote:
 
 
Did you delete/rename the ELAD folder in your user directory, such as: C:\Users\billn\Documents\ELAD
Bill
 
From: elad_sdr_en@... [mailto:elad_sdr_en@...]
Sent: Sunday, January 15, 2017 8:25 AM
To: elad_sdr_en@...
Subject: Re: [elad_sdr_en]
 
 
I have tried everything I can think of, but I cannot run SW2 software at all ! anymore. Here is a list of things I've tried.

-Remove any recent updates (Only Office updates have been installed recently)
-Remove/Reinstall USB drivers
-Remove any USB port related software 
-Removed old SW2 and installed new Beta version
-Updated all drivers on the PC

I don't have any trouble with any of my other USB devices on this system, including my Digidesign 002 DAW. It only seems to be that Elad seems to be the one having a problem. 

I suppose my next step would be to try a new PC. What a pain!
 
On Saturday, January 14, 2017 7:44 PM, "Darwin Lambeth darwinlambeth@... [elad_sdr_en]" <elad_sdr_en@...> wrote:
 
 
I have been using SW2 with FDM-DUO for months and all of a sudden I cannot run the software without it freezing up. When it locks up the computer beeps like you unplugged/plugged a USB device in or out. It's constantly doing that.
 
Any ideas?

Regards,
K5RWD
 
 






Avast logo

This email has been checked for viruses by Avast antivirus software.
www.avast.com



(No subject)

Darwin Lambeth
 

Thanks for the suggestions. I tried all of the above and I'm still not having luck here. I even removed my PC from the domain and deleted all my local user profiles and started over. Even under different local user accounts, it's happening. This seems to indicate either the Elad FDM-DUO is having issues, or the computer itself has problems. What is really odd is that SW2 will run okay but as soon as I open Google Chrome SW2 immediately locks up. I run a pretty safe ship here, pretty sure it's not malware or anything like that. I guess I'm going to have to setup another PC and try .

Thanks for all of your help,
K5RWD



On Sunday, January 15, 2017 7:49 AM, "'Bill Nollman' billct97@... [elad_sdr_en]" wrote:


 
Just delete the folder (or rename it) and restart SW2. No reinstall needed although all settings will go back to default.
 
From: elad_sdr_en@... [mailto:elad_sdr_en@...]
Sent: Sunday, January 15, 2017 8:37 AM
To: elad_sdr_en@...
Subject: Re: [elad_sdr_en]
 
 
No, I have not tried that. I will uninstall SW2 and try that then reinstall.
 
On Sunday, January 15, 2017 7:35 AM, "'Bill Nollman' billct97@... [elad_sdr_en]" <elad_sdr_en@...> wrote:
 
 
Did you delete/rename the ELAD folder in your user directory, such as: C:\Users\billn\Documents\ELAD
Bill
 
From: elad_sdr_en@... [mailto:elad_sdr_en@...]
Sent: Sunday, January 15, 2017 8:25 AM
To: elad_sdr_en@...
Subject: Re: [elad_sdr_en]
 
 
I have tried everything I can think of, but I cannot run SW2 software at all anymore. Here is a list of things I've tried.

-Remove any recent updates (Only Office updates have been installed recently)
-Remove/Reinstall USB drivers
-Remove any USB port related software 
-Removed old SW2 and installed new Beta version
-Updated all drivers on the PC

I don't have any trouble with any of my other USB devices on this system, including my Digidesign 002 DAW. It only seems to be that Elad seems to be the one having a problem. 

I suppose my next step would be to try a new PC. What a pain!
 
On Saturday, January 14, 2017 7:44 PM, "Darwin Lambeth darwinlambeth@... [elad_sdr_en]" <elad_sdr_en@...> wrote:
 
 
I have been using SW2 with FDM-DUO for months and all of a sudden I cannot run the software without it freezing up. When it locks up the computer beeps like you unplugged/plugged a USB device in or out. It's constantly doing that.
 
Any ideas?

Regards,
K5RWD
 
 



EIBI database with FDM-SW2

roger duym <rogerduym@...>
 

I replaced my FDM-S1 with the  FDM-S2 and the same time started using the EIBI database 

I noticed that the station name is displayed about 3 to 4 minutes later  than the start time indicated in the database.

do I something wrong?

thanks

Roger

PS I have the FDM-S1 for sale . If interest contact me directly ( prefer selling in eurozone )


(No subject)

Bill Nollman
 

Just delete the folder (or rename it) and restart SW2. No reinstall needed although all settings will go back to default.

 

From: elad_sdr_en@... [mailto:elad_sdr_en@...]
Sent: Sunday, January 15, 2017 8:37 AM
To: elad_sdr_en@...
Subject: Re: [elad_sdr_en]

 

 

No, I have not tried that. I will uninstall SW2 and try that then reinstall.

 

On Sunday, January 15, 2017 7:35 AM, "'Bill Nollman' billct97@... [elad_sdr_en]" <elad_sdr_en@...> wrote:

 

 

Did you delete/rename the ELAD folder in your user directory, such as: C:\Users\billn\Documents\ELAD

Bill

 

From: elad_sdr_en@... [mailto:elad_sdr_en@...]
Sent: Sunday, January 15, 2017 8:25 AM
To: elad_sdr_en@...
Subject: Re: [elad_sdr_en]

 

 

I have tried everything I can think of, but I cannot run SW2 software at all anymore. Here is a list of things I've tried.

-Remove any recent updates (Only Office updates have been installed recently)
-Remove/Reinstall USB drivers

-Remove any USB port related software 
-Removed old SW2 and installed new Beta version

-Updated all drivers on the PC

I don't have any trouble with any of my other USB devices on this system, including my Digidesign 002 DAW. It only seems to be that Elad seems to be the one having a problem. 

I suppose my next step would be to try a new PC. What a pain!

 

On Saturday, January 14, 2017 7:44 PM, "Darwin Lambeth darwinlambeth@... [elad_sdr_en]" <elad_sdr_en@...> wrote:

 

 

I have been using SW2 with FDM-DUO for months and all of a sudden I cannot run the software without it freezing up. When it locks up the computer beeps like you unplugged/plugged a USB device in or out. It's constantly doing that.

 

Any ideas?

Regards,

K5RWD

 

 


(No subject)

Neil Smith G4DBN
 

To add to the common pool of knowledge, it would be really useful to take a copy of that directory before deletion, then a copy of the same directory after you fix it.  Then run a DIFF between the old and new versions to see what the actual problem is.  If you don't have an XML-aware difftool, zip the two folders and mail them to me and I'll run an xml diff to see what is changed.  Might save someone a lot of bother if this happens to them.

In general, you should always take regular copies of the c:\users\xxxx\Documents\ELAD\FDM-SW2 folder (but exclude the Recordings folder).  I usually take a new copy each Sunday so I can go back to earlier versions nice and easily.

It is possible that you have a different problem with USB drivers or something, but the recent problems I have had are all related to either notch filter settings in the XML ini files, or profiles, and I fixed that by deleting the profile folder, then creating two profiles.  The I took another copy of the whole folder, just in case!

Neil G4DBN


On 15/01/2017 13:36, Darwin Lambeth darwinlambeth@... [elad_sdr_en] wrote:
 
No, I have not tried that. I will uninstall SW2 and try that then reinstall.


On Sunday, January 15, 2017 7:35 AM, "'Bill Nollman' billct97@... [elad_sdr_en]" wrote:


 
Did you delete/rename the ELAD folder in your user directory, such as: C:\Users\billn\Documents\ELAD
Bill
 
From: elad_sdr_en@... [mailto:elad_sdr_en@...]
Sent: Sunday, January 15, 2017 8:25 AM
To: elad_sdr_en@...
Subject: Re: [elad_sdr_en]
 
 
I have tried everything I can think of, but I cannot run SW2 software at all anymore. Here is a list of things I've tried.

-Remove any recent updates (Only Office updates have been installed recently)
-Remove/Reinstall USB drivers
-Remove any USB port related software 
-Removed old SW2 and installed new Beta version
-Updated all drivers on the PC

I don't have any trouble with any of my other USB d! evices on this system, including my Digidesign 002 DAW. It only seems to be that Elad seems to be the one having a problem. 

I suppose my next step would be to try a new PC. What a pain!
 
On Saturday, January 14, 2017 7:44 PM, "Darwin Lambeth darwinlambeth@... [elad_sdr_en]" <elad_sdr_en@...> wrote:
 
 
I have been using SW2 with FDM-DUO for months and all of a sudden I cannot run the software without it freezing up. When it locks up the computer beeps like you unplugged/plugged a USB device in or out. It's constantly doing that.
!  
Any ideas?

Regards,
K5RWD
 






Avast logo

This email has been checked for viruses by Avast antivirus software.
www.avast.com



(No subject)

Darwin Lambeth
 

No, I have not tried that. I will uninstall SW2 and try that then reinstall.


On Sunday, January 15, 2017 7:35 AM, "'Bill Nollman' billct97@... [elad_sdr_en]" wrote:


 
Did you delete/rename the ELAD folder in your user directory, such as: C:\Users\billn\Documents\ELAD
Bill
 
From: elad_sdr_en@... [mailto:elad_sdr_en@...]
Sent: Sunday, January 15, 2017 8:25 AM
To: elad_sdr_en@...
Subject: Re: [elad_sdr_en]
 
 
I have tried everything I can think of, but I cannot run SW2 software at all anymore. Here is a list of things I've tried.

-Remove any recent updates (Only Office updates have been installed recently)
-Remove/Reinstall USB drivers
-Remove any USB port related software 
-Removed old SW2 and installed new Beta version
-Updated all drivers on the PC

I don't have any trouble with any of my other USB devices on this system, including my Digidesign 002 DAW. It only seems to be that Elad seems to be the one having a problem. 

I suppose my next step would be to try a new PC. What a pain!
 
On Saturday, January 14, 2017 7:44 PM, "Darwin Lambeth darwinlambeth@... [elad_sdr_en]" <elad_sdr_en@...> wrote:
 
 
I have been using SW2 with FDM-DUO for months and all of a sudden I cannot run the software without it freezing up. When it locks up the computer beeps like you unplugged/plugged a USB device in or out. It's constantly doing that.
 
Any ideas?

Regards,
K5RWD
 



(No subject)

Bill Nollman
 

Did you delete/rename the ELAD folder in your user directory, such as: C:\Users\billn\Documents\ELAD

Bill

 

From: elad_sdr_en@... [mailto:elad_sdr_en@...]
Sent: Sunday, January 15, 2017 8:25 AM
To: elad_sdr_en@...
Subject: Re: [elad_sdr_en]

 

 

I have tried everything I can think of, but I cannot run SW2 software at all anymore. Here is a list of things I've tried.

-Remove any recent updates (Only Office updates have been installed recently)
-Remove/Reinstall USB drivers

-Remove any USB port related software 
-Removed old SW2 and installed new Beta version

-Updated all drivers on the PC

I don't have any trouble with any of my other USB devices on this system, including my Digidesign 002 DAW. It only seems to be that Elad seems to be the one having a problem. 

I suppose my next step would be to try a new PC. What a pain!

 

On Saturday, January 14, 2017 7:44 PM, "Darwin Lambeth darwinlambeth@... [elad_sdr_en]" <elad_sdr_en@...> wrote:

 

 

I have been using SW2 with FDM-DUO for months and all of a sudden I cannot run the software without it freezing up. When it locks up the computer beeps like you unplugged/plugged a USB device in or out. It's constantly doing that.

 

Any ideas?

Regards,

K5RWD

 


(No subject)

Darwin Lambeth
 

I have tried everything I can think of, but I cannot run SW2 software at all anymore. Here is a list of things I've tried.

-Remove any recent updates (Only Office updates have been installed recently)
-Remove/Reinstall USB drivers
-Remove any USB port related software 
-Removed old SW2 and installed new Beta version
-Updated all drivers on the PC

I don't have any trouble with any of my other USB devices on this system, including my Digidesign 002 DAW. It only seems to be that Elad seems to be the one having a problem. 

I suppose my next step would be to try a new PC. What a pain!


On Saturday, January 14, 2017 7:44 PM, "Darwin Lambeth darwinlambeth@... [elad_sdr_en]" wrote:


 
I have been using SW2 with FDM-DUO for months and all of a sudden I cannot run the software without it freezing up. When it locks up the computer beeps like you unplugged/plugged a USB device in or out. It's constantly doing that.

Any ideas?

Regards,
K5RWD



(No subject)

Darwin Lambeth
 

I have been using SW2 with FDM-DUO for months and all of a sudden I cannot run the software without it freezing up. When it locks up the computer beeps like you unplugged/plugged a USB device in or out. It's constantly doing that.

Any ideas?

Regards,
K5RWD


Re: Windows 10 update

Darwin Lambeth
 

I am suddenly having problems with SW2 as well, crashing and locking up. What update did you install?



On Thursday, January 12, 2017 10:59 AM, "k0ftc@... [elad_sdr_en]" wrote:


 
I just had Windows 10 update and what had been a working FDM-SW2 is not.  I get an "Unhandled exception has occurred in your application" error message.  I am working on it, but just curious if anyone else has experienced this after the update?

73, John K0FTC



Bug in recording

Ralph Brandi
 

A while back, I posted about a bug I had discovered where the actual center frequency of a recording was not the one that was intended. In my case, scheduled recordings that were set to have a center frequency of 1120 kHz were created with a center frequency of 1116 kHz, but the metadata in the file still said 1120 kHz, resulting in a file where all stations were 4 kHz off of their actual frequencies.  I didn't get any response to that.


I think I've figured out what the cause is. If I have been listening for trans-Atlantic DX and have my tuning step set to 9 kHz instead of 10 kHz, and if the software is set to Snap to frequency, the recordings are corrupted in this way. The recording sees 1120, but snaps to 1116.

This should not happen. I know I can salvage the files created this way with WavHeaderManager by setting the center frequency to 1116 kHz, but it's a pain in the neck to do this. Please fix this bug; respect the setting of the center frequency in the scheduled recording interface.

8841 - 8860 of 19668