Unable to find eQSL Inbox


CSM\(r\) Gary Huber - AB9M
 

Dave,

In my case, I do not have any unprintable characters in my eqsl password. Its just caps and lowercase characters and numbers. I'm checking to see if my internet browser (Mozilla FireFox) is contributing to the problem with a saved password. Note: I'm using Vista Home Basic and did NOT have the Vista fix in when I first installed DXLab. I will send you my error log direct...

Thanks & 73,

Gary - AB9M


From: Dave Bernstein
Sent: Friday, July 25, 2008 11:18 PM
To: dxlab@...
Subject: [dxlab] Re: Unable to find eQSL Inbox


I wonder if one of the characters in your password is causing
problems. Does your password include any unusual or non-printing
characters?

The next step in debugging this would be for you to enable "log
debugging info" on the Config window's General tab, attempt a Sync
operation, and then append the errorlog.txt file from your DXKeeper
folder to an email message to me at aa6yq@... .

73,

Dave, AA6YQ

--- In dxlab@..., "Wendell R. Cotton" <reedcotton@...>
wrote:

Interesting solution.

The ampersand should be generated by DXKeeper, but in my case is
not.

I have had the same problem going back to version 5.something, (I
am now on
6.9.2). How does an end user insert the ampersand? If I insert it
behind my
call in the QSL Config window the the error coes back showing not
an
apersand '&' but '%26' or '%2G' (bad eyes and small print). This
would
indicate to me that something else is needed.

BTW - I can upload to eQSL fine, but on trying to sync I get the
error
message like Gary.

73,
Reed Cotton - N1WC

-----Original Message-----
From: dxlab@... [mailto:dxlab@...]On Behalf
Of
Richard B. Drake
Sent: Friday, July 25, 2008 12:21 PM
To: dxlab@...
Subject: Re: [dxlab] Unable to find eQSL Inbox


At 02:01 PM 7/25/2008, you wrote:
The "XXXXXX" is what I put in the email rather than posting my
actual password to the group. I did check and verified that
password
in the error message is valid and that it logs me in to eQSL.

I do have an eQSL account with several hundred QSOs/eQSLS in the
archive for AB9M. So would the answer be the same?

Thanks & 73,

Gary - AB9M
It' not the X's that I was referring to Gary it's the missing
ampersand (&) between AB9M and Password. I.E. The link should be:

/www.eqsl.cc/qslcard/DownloadInbox.cfm?Username=AB9M&Password=XXXXXX

That link will work with the appropriate password.

73, Rich - W3ZJ

73, Rich - W3ZJ



------------------------------------

Yahoo! Groups Links


Dave AA6YQ
 

I wonder if one of the characters in your password is causing
problems. Does your password include any unusual or non-printing
characters?

The next step in debugging this would be for you to enable "log
debugging info" on the Config window's General tab, attempt a Sync
operation, and then append the errorlog.txt file from your DXKeeper
folder to an email message to me at aa6yq@... .

73,

Dave, AA6YQ

--- In dxlab@..., "Wendell R. Cotton" <reedcotton@...>
wrote:

Interesting solution.

The ampersand should be generated by DXKeeper, but in my case is
not.

I have had the same problem going back to version 5.something, (I
am now on
6.9.2). How does an end user insert the ampersand? If I insert it
behind my
call in the QSL Config window the the error coes back showing not
an
apersand '&' but '%26' or '%2G' (bad eyes and small print). This
would
indicate to me that something else is needed.

BTW - I can upload to eQSL fine, but on trying to sync I get the
error
message like Gary.

73,
Reed Cotton - N1WC

-----Original Message-----
From: dxlab@... [mailto:dxlab@...]On Behalf
Of
Richard B. Drake
Sent: Friday, July 25, 2008 12:21 PM
To: dxlab@...
Subject: Re: [dxlab] Unable to find eQSL Inbox


At 02:01 PM 7/25/2008, you wrote:
The "XXXXXX" is what I put in the email rather than posting my
actual password to the group. I did check and verified that
password
in the error message is valid and that it logs me in to eQSL.

I do have an eQSL account with several hundred QSOs/eQSLS in the
archive for AB9M. So would the answer be the same?

Thanks & 73,

Gary - AB9M
It' not the X's that I was referring to Gary it's the missing
ampersand (&) between AB9M and Password. I.E. The link should be:

/www.eqsl.cc/qslcard/DownloadInbox.cfm?Username=AB9M&Password=XXXXXX

That link will work with the appropriate password.

73, Rich - W3ZJ

73, Rich - W3ZJ



------------------------------------

Yahoo! Groups Links


CSM&#92;(r&#92;) Gary Huber - AB9M
 

Thanks for the info Rich. How can I change the link information? Isn't it created by DXKeeper QSL Configuration?.....at least that's where my LOGIN and PW are entered. I just verified them and they are correct in DXKeeper and at eQSL. Is there a file I need to remove & recreate?

73 & DX,

Gary - AB9M


From: Richard B. Drake
Sent: Friday, July 25, 2008 2:21 PM
To: dxlab@...
Subject: Re: [dxlab] Unable to find eQSL Inbox


At 02:01 PM 7/25/2008, you wrote:
The "XXXXXX" is what I put in the email rather than posting my
actual password to the group. I did check and verified that password
in the error message is valid and that it logs me in to eQSL.

I do have an eQSL account with several hundred QSOs/eQSLS in the
archive for AB9M. So would the answer be the same?

Thanks & 73,

Gary - AB9M
It' not the X's that I was referring to Gary it's the missing
ampersand (&) between AB9M and Password. I.E. The link should be:

/www.eqsl.cc/qslcard/DownloadInbox.cfm?Username=AB9M&Password=XXXXXX

That link will work with the appropriate password.

73, Rich - W3ZJ

73, Rich - W3ZJ


Wendell R. Cotton <reedcotton@...>
 

Interesting solution.

The ampersand should be generated by DXKeeper, but in my case is not.

I have had the same problem going back to version 5.something, (I am now on
6.9.2). How does an end user insert the ampersand? If I insert it behind my
call in the QSL Config window the the error coes back showing not an
apersand '&' but '%26' or '%2G' (bad eyes and small print). This would
indicate to me that something else is needed.

BTW - I can upload to eQSL fine, but on trying to sync I get the error
message like Gary.

73,
Reed Cotton - N1WC

-----Original Message-----
From: dxlab@... [mailto:dxlab@...]On Behalf Of
Richard B. Drake
Sent: Friday, July 25, 2008 12:21 PM
To: dxlab@...
Subject: Re: [dxlab] Unable to find eQSL Inbox


At 02:01 PM 7/25/2008, you wrote:
The "XXXXXX" is what I put in the email rather than posting my
actual password to the group. I did check and verified that password
in the error message is valid and that it logs me in to eQSL.

I do have an eQSL account with several hundred QSOs/eQSLS in the
archive for AB9M. So would the answer be the same?

Thanks & 73,

Gary - AB9M
It' not the X's that I was referring to Gary it's the missing
ampersand (&) between AB9M and Password. I.E. The link should be:

/www.eqsl.cc/qslcard/DownloadInbox.cfm?Username=AB9M&Password=XXXXXX

That link will work with the appropriate password.

73, Rich - W3ZJ

73, Rich - W3ZJ



------------------------------------

Yahoo! Groups Links


Richard B Drake
 

At 02:01 PM 7/25/2008, you wrote:
The "XXXXXX" is what I put in the email rather than posting my actual password to the group. I did check and verified that password in the error message is valid and that it logs me in to eQSL.

I do have an eQSL account with several hundred QSOs/eQSLS in the archive for AB9M. So would the answer be the same?

Thanks & 73,

Gary - AB9M
It' not the X's that I was referring to Gary it's the missing ampersand (&) between AB9M and Password. I.E. The link should be:

/www.eqsl.cc/qslcard/DownloadInbox.cfm?Username=AB9M&Password=XXXXXX

That link will work with the appropriate password.

73, Rich - W3ZJ

73, Rich - W3ZJ


CSM&#92;(r&#92;) Gary Huber - AB9M
 

The "XXXXXX" is what I put in the email rather than posting my actual password to the group. I did check and verified that password in the error message is valid and that it logs me in to eQSL.

I do have an eQSL account with several hundred QSOs/eQSLS in the archive for AB9M. So would the answer be the same?

Thanks & 73,

Gary - AB9M


From: Dave AA6YQ
Sent: Friday, July 25, 2008 10:18 AM
To: dxlab@...
Subject: RE: [dxlab] Unable to find eQSL Inbox


That means you've either specified an incorrect password, or don't have an
eQSL account whose username is AB9M .

73,

Dave, AA6YQ

-----Original Message-----
From: dxlab@... [mailto:dxlab@...] On Behalf Of
CSM(r) Gary Huber
Sent: Friday, July 25, 2008 6:35 AM
To: DXLabs YahooGroup
Subject: [dxlab] Unable to find eQSL Inbox

One of the error messages I receive when trying to sync DXKeeper and eQSL is
the following:

Unable to find eQSL Inbox URL in
/www.eqsl.cc/qslcard/DownloadInbox.cfm?Username=AB9MPassword=XXXXXX

Solution / Fix???

CSM(r) Gary Huber - AB9M
9679 Heron Bay Road
Bloomington, IL 61705
309-662-0604
www.csm-gh.com
glhuber@...
gary.huber@...
Skype: csm.gary.huber



------------------------------------

Yahoo! Groups Links


Dave AA6YQ
 

That means you've either specified an incorrect password, or don't have an
eQSL account whose username is AB9M .

73,

Dave, AA6YQ

-----Original Message-----
From: dxlab@... [mailto:dxlab@...] On Behalf Of
CSM(r) Gary Huber
Sent: Friday, July 25, 2008 6:35 AM
To: DXLabs YahooGroup
Subject: [dxlab] Unable to find eQSL Inbox

One of the error messages I receive when trying to sync DXKeeper and eQSL is
the following:

Unable to find eQSL Inbox URL in
/www.eqsl.cc/qslcard/DownloadInbox.cfm?Username=AB9MPassword=XXXXXX

Solution / Fix???

CSM(r) Gary Huber - AB9M
9679 Heron Bay Road
Bloomington, IL 61705
309-662-0604
www.csm-gh.com
glhuber@...
gary.huber@...
Skype: csm.gary.huber




------------------------------------

Yahoo! Groups Links


CSM&#92;(r&#92;) Gary Huber - AB9M
 

One of the error messages I receive when trying to sync DXKeeper and eQSL is the following:

Unable to find eQSL Inbox URL in /www.eqsl.cc/qslcard/DownloadInbox.cfm?Username=AB9MPassword=XXXXXX

Solution / Fix???

CSM(r) Gary Huber - AB9M
9679 Heron Bay Road
Bloomington, IL 61705
309-662-0604
www.csm-gh.com
glhuber@...
gary.huber@...
Skype: csm.gary.huber