Re: Pixelated Map Again


Mark, KE6BB
 

I will add a couple of other basic things to Fred's checklist:  
Be sure the APRSIS32.exe file and the map tiles are not in Windows protected folders PROGRAMS and PROGRAMS(x86).  Either of those will prevent APRSIS32 from writing its XML configuration file and map tiles to your computer.

Mark
KE6BB


-------- Original message --------
From: Fred Hillhouse <fmhillhouse@...>
Date: 5/30/20 7:45 AM (GMT-08:00)
To: APRSISCE@groups.io
Subject: Re: [APRSISCE] Pixelated Map Again

Look at Toolbar-Enables:
Are you connected to the internet?
Do you have internet Access enabled?
Is OSM fetch enabled?

This will take a bit more effort if everything above is answered yes.
Have you verified your tile server configuration?
Probably the best approach would be to send your APRSIS32.xml file to Lynn directly.

Best regards,
Fred N7FMH



-----Original Message-----
From: APRSISCE@groups.io [mailto:APRSISCE@groups.io] On Behalf Of KD7YZ Bob
Sent: Saturday, May 30, 2020 9:48 AM
To: APRSISCE@groups.io
Subject: [APRSISCE] Pixelated Map Again

A while back I answered my own question about this. Apparently that wasn't the answer.

When I started APRSIS32 this AM I saw the pixelated map again. Thus I did another reboot. This did not fix the problem.

Is there a config of settings file I can delete which is then rebuilt at a new program startup ... and that would put me back to a 'correct' map?

The version I am using is 2020/05/19 21:42 fwiw.
Windows-10-Pro

--
73
Bob KD7YZ
AMSAT LM #901


--
KD7YZ Bob EM88LL





--
This email has been checked for viruses by Avast antivirus software.
https://www.avast.com/antivirus




Join APRSISCE@groups.io to automatically receive all group messages.