Re: More FreqSpec work (Dev: 2012/05/07 11:42)


Greg Depew
 

KB3KBR Sent from my Droid Charge on Verizon 4G LTE


-----Original Message-----
From: Fred Hillhouse
Sent: 5/7/2012 10:26:06 PM
To: aprsisce@...
Subject: RE: [aprsisce] Re: More FreqSpec work (Dev: 2012/05/07 11:42)
 

According to a friend, he can decode my 2m/70CM freq objects from UNCAN. I think the radio may need to be in VFO mode or something like that.
 
Best regards,
Fred, N7FMH
 


From: aprsisce@... [mailto:aprsisce@...] On Behalf Of Greg
Sent: Monday, May 07, 2012 18:15
To: aprsisce@...
Subject: [aprsisce] Re: More FreqSpec work (Dev: 2012/05/07 11:42)

 

My ftm 350 does not decode the qsy that has no rx freq in the comment. Example:443.650PA near Pittsburgh shows on my list but will not qsy with just the T131 RM50. It ignores the object name and parses from the comment. All of my objects that i transmit with aprs32 are compliant with the 350 and are all qsy-able but I dont know about the kenwoods.

--- In aprsisce@..., "Fred Hillhouse" wrote:
>
> I just looked at my display which was set to view/frequencies this morning
> and the 802 stations are still visible. Nothing has faded out that I can
> see. Of course if it has faded, how would I see it?
>
> Best regards,
> Fred, N7FMH
>
>
> _____
>
> From: aprsisce@... [mailto:aprsisce@...] On Behalf
> Of Lynn W Deffenbaugh (Mr)
> Sent: Monday, May 07, 2012 17:00
> To: aprsisce@...
> Subject: Re: [aprsisce] More FreqSpec work (Dev: 2012/05/07 11:42)
>
>
>
>
> APRSISCE/32 doesn't honor the 111111z for "permanent" objects, so that
> wouldn't explain it.
>
> Is/was there a parenthetical number on View / Frequencies? Or was it zero?
>
> I haven't kept any single version running long enough to tell as I keep
> tweaking and changing it.
>
> Lynn (D) - KJ4ERJ - Author of APRSISCE for Windows Mobile and Win32
>
> On 5/7/2012 4:35 PM, James Ewen wrote:
> > I have something interesting happening here...
> >
> > With the frequency decoding being front and center, I have
> > View|Frequencies enabled, and have had the thing running for about 24
> > hours.
> >
> > My screen is blank! If I enable View|All, I get all the stations
> > popping up, including repeater objects. One object not far away was
> > last heard 11 minutes ago, so it's not like it timed out. Perhaps the
> > object permanence concept is screwing things up...
> >
> > Can anyone confirm seeing things disappearing after a while?
> >
> > James
> > VE6SRV
> >
> >
> > ------------------------------------
> >
> > Yahoo! Groups Links
> >
> >
> >
> >
>

Join APRSISCE@groups.io to automatically receive all group messages.